Om Yogagrace

YogaGrace

Ordet Grace har många betydelser men några är: välsignelse, nåd, elegans, välvilja, behag, takt  och gåva.

Vilka vackra ord!

I yogan finner jag allt – yogan är verkligen en gåva i mitt liv, som stärkt mig såväl fysiskt, psykiskt, mentalt och känslomässigt. Flera års kontinuerlig träning har hjälpt mig utveckla ett förhållningssätt i vardagen, i relationer, ja till livet i stort, som gör att jag idag känner mig starkare och mer full av liv än någonsin. Yogan är en välsignelse!

Gåvan har lett mig till att fördjupa mig inom yogan och jag har flera grundutbildningar, fördjupnings- och vidareutbildningar (på väg mot RYT 500). Är just nu i full gång med att vidareutbilda mig inom rehab-yoga (Virya-yoga/Josephine Selander). Enorm framgång har rehab-yoga visat sig vid rehabilitering av människor med hjärt- och kärlsjukdomar, rehab vid cancer, rehab vid artrit och artros, utmattning och depression.

Genom rörelsen, andningen, tiden du ger dig själv, gemenskapen, kommer yogan stärka din kropp, ditt sinne och din mentala styrka.

Det är ett genuint nöje för mig att kunna ge gåvan vidare i den mån jag kan. Jag håller klasser i Höör varje vecka (se aktuellt) och undervisar även i Höllviken se www.yogainfo.se

Varmt välkommen!

 

Namaste

Madeleine Arderup

YogaGrace

RYT 200  –  Virya Yoga

RYT 200 – Anusara

Pågående Rehab-yoga utbildning

IMG_0908 copy